IMPLANTOLOŠKI CENTAR LOTUS DENT


 

KONTAKT                                                                                                                   

Adresa: Petra Preradovića 21,   78 000 Banja Luka
Telefoni: +387 51/260-340,        +387 65/444-744 

Facebook: https://www.facebook.com/cirkonijumskizubi/

Web: http://lotusdent.ba                                                            

                       

 

IMPLANTOLOŠKI CENTAR LOTUS DENT

Specijalistička ambulanta oralne hirurgije

 

 Iza vrata implantološkog centra "Lotus dent" vas čeka tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, predan stvaranju i njegovanju zdravog prirodnog osmijeha. Kao specijalistička ambulanta oralne hirurgije, centar je orijentisan ka kontinuiranom usavršavanju u skladu sa svjetskim standardima poslovanja te pružanju savremenih stomatoloških rješenja za svakog pacijenta.

 

Implantologija, bezmetalna protetika i ortodoncija – oblasti su naše specijalizacije.

Premda najzahtjevnije grane stomatologije, za ove usluge vam garantujemo visok stepen stručnosti te profesionalnost u izvedbi.Uz kvalitet, usluge implantološkog centra "Lotus dent" odlikuje i individualni pristup svakom pacijentu, zasnovan na uvjerenju da je svaki zdrav i prirodan osmijeh poseban na svoj način.

 

ORTODONCIJA

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i liječenjem nepravilnog položaja zuba, nepravilnog zagrižaja, asimetrija lica. Cilj terapije je da se postigne dobra funkcija i idealna estetika u skladu sa izgledom vašeg lica. 

 

BEZMETALNA PROTETIKA 

Sa biološkog i estetskog aspekta, bezmetalne krunice i mostovi predstavljaju trenutno najprihvatljivije i najsavremenije protetsko rješenje nadoknade izgubljenih zuba. Sve krunice i mostovi izrađene u našem centru, dizajnirane su u digitalnoj 3D tehnologiji i samim tim omogućena je najveća moguća preciznost i pouzdanost koja je danas dostupna u svijetu stomatologije.

 

IMPLANTOLOGIJA

Implantologija predstavlja najzahtjevniju granu stomatologije. U našem centru smo otisli korak dalje i u tom smislu smo uveli 3D planiranje i pozicioniranje implantata. Komjuterski navigirana implantologija trenutno predstavlja najpouzdaniji način planiranja i ugradnje zubnih implantata.

 

 

Za sve pacijente koji nisu iz Banja Luke imamo obezbjeđen besplatan smještaj za vrijeme trajanja intervencije....