Hertex d.o.o Slovenia


Hartex d.o.o. je družinsko podjetje specializirano za trgovanje z lesom in lesnimi polproizvodi, ki s sodobno vizijo poslovanja, prizadevanjem za neprestano izboljševanje ponudbe storitev vezanih z lesno industrijo, ter sledenjem najnovejšim trendov želi zagotoviti vsem poslovnim partnerjem kakovostne proizvode in storitve.

Zaradi strateške pozicije našega podjetja smo z leti pridobili izkušnje z raznimi meddržavnimi posli in smo sodelovali s poslovnimi partnerji iz skoraj cele Evrope; trenutno pokrivamo tako celoten trg jugo-vzhodne in osrednje Evrope, poleg tega pa se širimo tudi na severne in zahodne evropske trge.

Poslovna filozofija podjetja je celovitost! Z 20 letnimi izkušnjami v poslovanju smo razvili sistem kakovostnega informiranja naših poslovnih partnerjev, transparentnosti vsehposlov in tudi poslovne odgovornosti pri izpolnjevanju vseh dogovorjenih poslovnih obveznosti z našimi poslovnimi partnerji. Dolgoletno poslovno sodelovanje z raznimi poslovnimi partnerji in včlanitev v FSC organizacijo pa zagotavljajo jamstvo za kvalitetno izpeljane in korektne poslovne odnose ter tudi pozornost za razvoj poslovanja z lesnimi proizvodi v Sloveniji.

Poleg tega si je podjetje v letu 2009 prislužilo priznanje Gazela kot eno izmen najbolj hitro rastočih podjetij v Sloveniji. Dodatne informacije za poslovno sodelovanje lahko najdete na sedežu podjetja, preko spleta in elektronske pošte oziroma po telefonu- vaše zanimanje bo za podjetje nov poslovni izziv!