Bravarija DOBRICA


KONTAKT

Adresa: Ante Matića br. 5, Jablan    Banja Luka

Telefon: 065/261-484

FB:https://www.facebook.com/Kovane-Inox-Aluminijske-ograde-Dobrica-111963946895795/

 

Bravarija "DOBRICA": Naš tim ima veliko desetogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta bravarija-proizvoda. Naša specijalnost su Kovane & Inox & Aluminijske ograde (balkonske i dvorišne), kapije, stubišta, namještaj, nadstrešnice, ukrasni predmeti i ostali proizvodi po narudžbi koji su lakirani i pocinčani.

 

Naše proizvode radimo od najkvalitetnijih materijala zbog čega dajemo garanciju. Kvalitet & Garancija Najkvalitetniji materijali i posvećen rad podrazumjevaju garanciju Tim sa iskustvom Više od 10 godina iskustva u izradi svih vrsta bravarija-proizvoda Rokovi & Isporuka.

 

Odlikuje nas poštovanje dogovorenih rokova i vlastita isporuka Poslu pristupamo odgovorno, predano i odlučno, a zadatke ispunjavamo u okviru datih vremenskih okvira. Neprekidnim ulaganjem u znanje, nove thnike i tehnologije izrade, kao i stalnim unapređenjem naših proizvoda želimo biti konkurentan i poželjan partner za naše kupce.

Radimo sigurno, kvalitetno uz najpovoljinije cijene u BiH. Naša firma obezbjedjuje dostavu i montažu vlastitih proizvoda za domaće & ino tržište a garancija našeg kvaliteta su zadovoljni kupci širom BiH i Evrope.