Mi smo mali tim s velikim idejama. Agencija za internet marketing i oglašavanje koja Vaše ideje i želje pretvara u djela. Bilo da krećete od početka ili ste već uhodano poduzeće, tu smo kako bi povećali i unaprijedili Vašu prisutnost na internetu. U našem timu nalaze se Google certificirani individualci, predavači internet marketinga, web dizajneri i mnogi drugi koji pridonose uspjehu svakog novog projekta. Kvaliteta obavljenog posla naš je najveći prioritet, no isto tako vjerujemo kako je jednako važno moći ugodno raditi s nama.

OGLAŠAVANJE


Internet oglašavanje je jedan od najjeftinijih oblika oglašavanja. Platite samo onda kada netko zaista klikne na Vaš oglas. Analiziramo, postavljamo i optimiziramo internet kampanje – Google AdWords, Remarketing, Display, oglašavanje na društvenim mrežama i e-mail marketing.

DRUŠTVENE MREŽE

Svakodnevna komunikacija s potencijalnom publikom neće donijeti samo veći broj fanova, već lojalne kupce Vašeg proizvoda/usluge. Povećavamo vidljivost Vašeg poduzeća na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram

CONTENT MARKETING

Povećajte posjetu na web stranici pomoću zanimljivog i aktualnog sadržaja. Kreiramo priče i pišemo blogove kako bi se krajnji kupac povezao s Vašim brandom. Istaknite se od konkurencije i neka Vaša ciljna publika čuje za Vas.